tiistai 13. marraskuuta 2012

Namaste, bitches

Eilinen Tallinnan reissu olikin aikamoinen! Tallinnaan päin mennessä merenkäynti oli todella hurjaa, laiva keikkui ihan hulluna. Tax Freessä kilisi siihen malliin, että taisi jotain särkyä ja lopulta kaikki hyllyt oli ympäröity kelmulla. Täytyy myöntää, että omassakin päässä pyöri ja tuli huono olo. Luojan kiitos oltiin selvin päin liikenteessä, muussa tapauksessa neliveto kontallaan ois ollu ainoa oikea liikkumismuoto. Päästiin kuitenkin perille vain 20 minuuttia myöhässä. Ehdittiin hyvinkin ostaa vähän boolitarvikkeita lauantaiksi ja kiertää Rotermannin parhaat vaatekaupat sekä Virukeskuksen Kaubamajan kosmetiikkaosasto! Mukaan tarttui täydellinen villakangastakki nahkahihoilla Bershkasta ja Stradivariuksesta kauluspaita pliseeratulla takakappaleella ja maailman mukavimman housut.
Nyt on just sellanen pimee ja kylmä ällöilma, että istun varmasti vaan kotona koko illan! Laitoin kasvonaamion (joita löysin Tallinnasta vaan EUROLLA) ja juon teetä!






2 kommenttia:

  1. namastee namastee, nyt on kyl cool takki. oli varmaan melko hintava? toi teepannu on kyllä aika makee kans, mulla on samanlaine muovine häkkyrä, menee varmaa koht rikkisärki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No takki maksoi muistaakseni n.70 euroa, että oisi voinut olla kalliimpikin! Musta tuntuu että toi teepannu on lasia ja metallia? En tiedä, saatiin se jokatapauksessa joululahjaks viime vuonna!

      Poista